Wedstrijden en toernooien bij voetbalschool Jota Prosports in Leiden

Volg je de individuele trainingen of groepstrainingen binnen onze voetbalschool in Leiden? Dan kun je ook deelnemen aan wedstrijden en toernooien. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Onze voetbalwedstrijden en toernooien zijn een uitstekende graadmeter voor de progressie die je maakt, maar dragen ook bij aan sociale verbinding.

Wie kan deelnemen aan de voetbalwedstrijden van JPS omgeving Leiden?

Iedereen die traint en voetbalt binnen onze voetbalschool mag deelnemen aan onze wedstrijden. Er is namelijk niets zo belangrijk als jouw progressie te kunnen laten zien in een echt toernooi met echte tegenstanders. Dat bevordert awareness en verbreed je inzicht op het veld, maar ook ten opzichte van je tegenspelers en team. Binnen de wedstrijden en voetbaltoernooien van Jota Prosports staat plezier en sociale verbinding altijd centraal.

● Toegankelijk voor iedereen
● Awareness en zelfinzicht verbreden
● Draagt bij aan je zelfdiscipline
● Creëert de juiste mentaliteit

Wat houden de voetbalwedstrijden van Jota Prosports in?

Ervaring opdoen doe je niet alleen tijdens onze individuele-, duo- of groepstrainingen, maar natuurlijk ook op het voetbalveld gedurende een echte wedstrijd of toernooi. Een prima test om te kijken wat goed gaat of wat misschien nog meer aandacht nodig heeft. Natuurlijk word je voor, tijdens en na de voetbalwedstrijden in Leiden begeleid door onze ambitieuze en ervaren jeugdtrainers. Als sportorganisatie in de Bollenstreek, streven we altijd naar het beste persoonlijke én teamresultaat. Plezier in sporten verliezen we daarbij niet uit het oog.

 

Waarom voetbalwedstrijden spelen bij JPS sportorganisatie omgeving Leiden?

Wedstrijden brengen als vanzelfsprekend meer spanningen met zich mee dan een individuele training of een groepstraining. Door het spelen van toernooien en wedstrijden creëer je een goede mentaliteit. Je leert omgaan met overwinningen, maar ook met verlies, blessures en andere tegenslagen. Dit draagt bij aan je algehele mentale ontwikkeling. Maar voetbalwedstrijden spelen betekent ook beweging én functioneren in groepsverband. Het heeft dus ook een positieve invloed op jouw sociale vaardigheden en fysieke gezondheid.

● Verbetert de coördinatie
● Creëert discipline en een goede mentaliteit
● Draagt bij aan sociale vaardigheden en ontwikkeling
● Ontwikkelen van kracht en fysieke conditie
● Verbeteren van je inzicht, techniek en tactiek

 

Hoe vaak wordt er een wedstrijd gespeeld bij Jota Prosports?

Trainen doen we bij JPS omgeving Leiden wekelijks. Eén keer per maand is er ook de mogelijkheid tot het spelen van een wedstrijd of een toernooi. Uiteraard georganiseerd door onze sportorganisatie. De wedstrijden worden voorzien van de juiste begeleiding. Dit is het perfecte moment om jouw vaardigheden te testen op het veld tegen een echte tegenstander.|

De toernooien en wedstrijden zijn toegankelijk voor iedereen die bij JPS in Leiden voetbalt. Wil je liever geen wedstrijden of toernooien voetballen maar wel intensief trainen bij Jota Prosports omgeving Leiden? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Kies voor een individuele training, of verbeter jouw vaardigheden in een duo training of een groepstraining. Heb je vragen over de wedstrijden of wil je meer weten over de voetbaltrainingen in Leiden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

PRIVE TRAINING

Meer aandacht, beter resultaat
35 Per les
  • Trainen waarbij de training volledig aansluit op jouw ontwikkeling en doelen. Onze privé trainingen zijn perfect op maat gemaakt speciaal voor jou.
Populair

DUO TRAINING

Training voor 2 personen
20 Per les, p.p
  • Detailleer samen met een partner jouw voetbalskills. Onze experts begeleiden jullie naar succes met gepersonaliseerde coaching en leuke oefeningen. Boost in duo verband en individuele vaardigheden!
Populair

GROEPSTRAINING

Individuele techniek staat centraal
12
50
Per les, p.p
  • Voor spelers die er nét wat meer uit willen halen. De spelers worden ingedeeld naar niveau en leeftijd, waarbij techniek en balbeheersing centraal staat tijdens de trainingen.
Populair
Ben jij benieuwd naar de trainingen van voetbalschool JotaProSports? Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Nu aanvragen!