Groepstraining voetbal bij Jota Prosports in Leiden

 

Voetballen in een groep onder begeleiding van ambitieuze en professionele voetbaltrainers? Dat doe je bij Jota Prosports in Leiden. Bijvoorbeeld omdat je jouw positie in het team wilt versterken, je prestaties naar een hoger niveau wilt brengen of wilt werken aan je techniek. Wat jouw doel ook is, je bereikt het met de groepstraining van Jota Prosports in Leiden.

Voor wie is de voetbal groepstraining van Jota Prosports in Leiden?

Jota Prosports maakt intensieve voetbaltrainingen toegankelijk voor iedereen. Train je graag in je groep maar wil je meer dan alleen een balletje trappen? Dan bieden onze ervaren jeugdtrainers je een persoonlijke en op maat gemaakte training. Ook binnen een groep.

De groepstrainingen voetbal in Leiden zijn geschikt voor jongeren van 9 tot en met 18 jaar. We trainen in verschillende groepen, afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën. De groepstraining is geschikt voor jou als je graag intensiever wilt voetballen en trainen, maar ook jouw mentaliteit, coördinatie en principes naar the next level wilt brengen. JPS doet het!

Wat houden de groepstrainingen van Jota Prosports in?

Voetballen is méér dan alleen schieten op het doel. Het is een teamsport waarbij iedereen zijn bijdrage moet kunnen leveren om tot de beste prestaties te kunnen komen. Daarom vinden we het belangrijk om tijdens de voetbaltrainingen ook aandacht te besteden aan de sociale en mentale aspecten van de sport. We trainen en voetballen in een groep, maar vergeten daarbij ook een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak voor jou natuurlijk niet.

● Tactiek
● Techniek
● Mentaliteit
● Kracht
● Fysiek
● Coördinatie

Wie verzorgt de voetbaltrainingen in groepsverband in Leiden?

Onze voetbalschool in Leiden wordt geleid door ervaren, professionele én ambitieuze voetbaltrainers die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van jeugdtrainingen. Daarom kunnen wij je van de juiste en meest intensieve begeleiding voorzien. Zelfs onze groepstraining voetbal wordt geheel afgestemd op de persoonlijke doelen van de spelers.

Waar en wanneer groepstraining bij Jota Prosports?

Wil je ook het verschil kunnen maken op het veld en binnen een groep? Jota Prosports in Leiden maakt het mogelijk. Onze groepstrainingen voetbal worden ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Je traint dus altijd met leeftijdsgenoten. Ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Dan train je elke vrijdag in een groep van 16.00 uur tot 17.15 uur.

De groepstraining voor voetballers tussen de 12 en 14 jaar worden elke zondag gegeven van 11.30 uur tot 13.15 uur. Wil je deelnemen aan een groepstraining in Leiden en ben je tussen de 15 en 18 jaar? Dan train je op zondag van 13.30 tot 15.30 uur. Alle Jota Prosport groepstrainingen worden verzorgd door onze jeugdtrainers aan de Boshuizerkade in Leiden.

● Vrijdag 16.00 tot 17.15 uur 9 tot 12 jaar
● Zondag 11.30 tot 13.15 uur 5 tot 7 jaar
● Zondag 12.45 tot 14.15 uur 12 tot 15 jaar

PRIVE TRAINING

Meer aandacht, beter resultaat
35 Per les
  • Trainen waarbij de training volledig aansluit op jouw ontwikkeling en doelen. Onze privé trainingen zijn perfect op maat gemaakt speciaal voor jou.
Populair

DUO TRAINING

Training voor 2 personen
20 Per les, p.p
  • Detailleer samen met een partner jouw voetbalskills. Onze experts begeleiden jullie naar succes met gepersonaliseerde coaching en leuke oefeningen. Boost in duo verband en individuele vaardigheden!
Populair

GROEPSTRAINING

Individuele techniek staat centraal
12
50
Per les, p.p
  • Voor spelers die er nét wat meer uit willen halen. De spelers worden ingedeeld naar niveau en leeftijd, waarbij techniek en balbeheersing centraal staat tijdens de trainingen.
Populair

Aanmelden voor groepstraining

Wil je voetballen in groepsverband maar tegelijkertijd ook intensief werken aan jouw tactiek, vaardigheden, coördinatie en speltechniek? Meld je dan vandaag nog aan voor de groepstraining voetbal bij de voetbalschool van Jota Prosports in Leiden. Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Samen brengen we jouw vaardigheden naar een hoger niveau. Meld je vandaag nog aan voor de voetbaltrainingen van Jota Prosports in Leiden.

Ben jij benieuwd naar de trainingen van voetbalschool JotaProSports? Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Nu aanvragen!