Individuele voetbaltraining in Leiden bij Jota Prosports

Wil jij jouw voetbaltalent ontwikkelen of jouw skills naar een hoger niveau tillen? De individuele training van Jota ProSports in Leiden is er voor jou. Samen met een ervaren en ambitieuze jeugdtrainer haal je het beste uit jouw talent en sportieve voetbal prestaties.

 

Voor wie is individuele training van Jota Prosports in Leiden?

De individuele training van JPS richt zich helemaal op jou. De voetbaltraining is geschikt voor jongeren die meer uit hun passie voor voetbal willen halen. Misschien omdat je een hoger doel ambieert, of omdat je wilt werken aan specifieke vaardigheden.

Zoals bijvoorbeeld je tactiek, je fysieke conditie en uithoudingsvermogen, kracht en techniek. Onze individuele voetbal trainingen in Leiden worden helemaal afgestemd op jouw behoefte. Onze individuele trainingen zijn geschikt voor jongeren vanaf een leeftijd van 5 jaar.

 

Wat komt er tijdens een individuele voetbaltraining aan bod?

Jota Prosports biedt je de mogelijkheid om jouw voetbalvaardigheden te ontwikkelen op een individuele manier. Tijdens een één-op-één training komen verschillende aspecten aan bod. Zoals de mentaliteit op het veld, de techniek en tactiek die je gebruikt en op welke manier je deze kunt verbeteren. Tijdens een individuele voetbal training bij Jota Prosports in Leiden wordt er ook aandacht besteed aan kracht, de fysieke conditie en het uithoudingsvermogen.

– Tactiek
– Techniek
– Mentaliteit
– Kracht
– Fysiek
– Coördinatie

Daarnaast is ook onze visie op voetbal altijd duidelijk aanwezig in de trainingen. Samen met jou werken we aan je zelfdiscipline en creëren we meer zelfbewustzijn. Belangrijk, want zo kun je straks nog beter bijdragen aan de prestaties van jouw team. Ook een goede mentaliteit hoort daarbij. Tijdens onze individuele trainingen in Leiden besteden we dus ook aandacht aan doorzettingsvermogen, het aanleren van principes en de winnaarsmentaliteit.

 

PRIVE TRAINING

Meer aandacht, beter resultaat
35 Per les
  • Trainen waarbij de training volledig aansluit op jouw ontwikkeling en doelen. Onze privé trainingen zijn perfect op maat gemaakt speciaal voor jou.
Populair

DUO TRAINING

Training voor 2 personen
20 Per les, p.p
  • Detailleer samen met een partner jouw voetbalskills. Onze experts begeleiden jullie naar succes met gepersonaliseerde coaching en leuke oefeningen. Boost in duo verband en individuele vaardigheden!
Populair

GROEPSTRAINING

Individuele techniek staat centraal
12
50
Per les, p.p
  • Voor spelers die er nét wat meer uit willen halen. De spelers worden ingedeeld naar niveau en leeftijd, waarbij techniek en balbeheersing centraal staat tijdens de trainingen.
Populair

Wanneer en waar vinden de individuele trainingen plaats?

De individuele voetbaltraining van Jota Prosports vindt elke woensdag tussen 13.00 uur en 16.30 uur plaats. De trainingen zijn toegankelijk voor Iedereen vanaf een leeftijd van 7 jaar. Ben je 7 jaar of ouder en wil je één-op-één begeleiding van een ervaren voetbal jeugdtrainer? Dan ben je elke woensdag welkom aan de Boshuizerkade in Leiden. Jezelf aanmelden en een afspraak maken voor individuele training in Leiden kan eenvoudig online.

Wie geeft individuele voetbaltrainingen in Leiden?

Jota Prosports bestaat uit een enthousiast team van ambitieuze jeugdtrainers en voormalige BVO voetbaltrainers. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van aanstormende talenten. Onze trainers stemmen de individuele training geheel af op jouw doelen en voetbalniveau.

Ben jij benieuwd naar de trainingen van voetbalschool JotaProSports? Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Nu aanvragen!